background image

U bent hier: Home, Info, Linksfacebook

Linkjes

Samenwerking

Kleine Wilgnatuurbeleving
De kleine wilg heeft tot doel mens en natuur met elkaar te verbinden. Dit doet zij door het verzorgen van cursussen en workshops natuurbeleving.

Linnangard, recreƫren in Zwedenlinnangard
Ben je in Zweden en wil je ook: kanovaren, hutten bouwen, eenvoudig kamperen, langlaufen, sneeuwschoen wandeltocht houden.... of nog veel meer...
kortom thuis op aarde komen....

 

Bevriende sites

Design UnlimitedWebontwerp Nieuw Zeeland
Design Unlimited is een door waterkracht gevoed multidisciplinaire ontwerpburo, voor grafisch ontwerp, webdesign en fotografie. Thuisbasis is Nieuw Zeeland, maar wat van ver komt......!

Natuurlijk Gegroeidbiologische catering
Biologische catering. Zij toveren met liefde en plezier de heerlijkste maaltijden voor al uw gelegenheden.

Vitalitoolsgezond binnenmilieu
Richt zich op een gezond binnenmilieu, wat grotendeels bepaald wordt door luchtkwaliteit en de diverse vormen van elektromagnetische velden. HET adres voor advies, meetapparatuur en afschermmaterialen om het binnenklimaat te optimaliseren.

OmslagWerkplaats voor Duurzame Ontwikkeling
Werkplaats voor Duurzame Ontwikkeling, brengt mensen bijeen rond de thema's milieu, vrede, werk, cultuur, economie en solidariteit. Met acties, publicaties en doe-activiteiten werkt Omslag aan een kleurrijke, duurzame samenleving.

Zie De Aktie Agenda voor een uitgebreid overzicht van acties en activiteiten van mensen die werken aan een betere wereld.

 

Natuurlijk en bewustzijn

 
  • Agnes Meijs neemt kinderen en volwassenen op speelse en uitdagende manier mee de natuur in.
  • lichaamsbewustzijn, natuurbeleving en indianenscouts