background image

U bent hier: Home, Info, Barefeet Teamfacebook

Het BareFeet team

Esther Versluisesther


Instructeur

Ik ben er vaak op uit geweest om te (oefenen in) overleven in de vrije natuur van Moeder Aarde en heb alle cursussen bij stichting Kokopelli gevolgd. Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik U graag de kans geef om vergelijkbare ervaringen op te doen. Ik hou van de stoere kant van het overleven zoals hutten bouwen en zelf vuur maken. Maar ik kan ook intens genieten als ik 's ochtends in mijn zelfgemaakte hut wakker wordt. Dan voel ik me echt een deel van Moeder Aarde.

Arne van Geffenarne


Instructeur, on walkabout

Eenvoud, dat sprak me altijd al aan. Onze maatschappij is zo goed in het complex maken van de eenvoud. Bij de Kokopelli Earth Survivalschool ervaarde en leerde ik het leven terug naar de basis te brengen. Jaren heb ik met veel plezier allerlei leef en overleef cursussen gevolgd en als vrijwilliger kon ik nog vaker in het bos zijn. Het geeft een vrij gevoel te weten dat je als mens eigenlijk niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn. Zo wordt overleven al gauw leven.

Esther esther


Vrijwilliger

Buiten zijn is voor mij een manier om op te laden van mijn drukke kantoorleven. Van buiten slapen en vuur maken word ik erg blij! Ik vind het erg leuk dat ik Barefeet kan helpen en op deze manier het buiten-zijn kan delen met anderen. Mijn mooiste avonturen heb ik beleefd in Zweden waar je te voet of in een kano kan rondzwerven, weg van de bewoonde wereld.

Ellenellen


Vrijwilliger

Meer contact met de natuur brengt mij meer bewustzijn en meer contact met mijn basis. Ik geef graag anderen de kans dit ook te ervaren. En het is gewoon leuk en fijn om op deze manier in het bos te zijn.

Marijke van Langenmarijke


Vrijwilliger

De allereerste cursus overleven bij Kokopelli heeft mij zo diep geraakt en maakte me zo blij, dat ik daarna alle cursussen die ik kon volgen gevolgd heb.
Voor mij is deze manier van verbonden zijn met de natuur om ons heen leven zoals leven bedoeld is. Na alle ervaringen en avonturen wilde ik deze manier van leven graag delen en om die reden is: De kleine wilg opgericht. Ik geef op speelse wijze cursussen natuurbeleving en begeleid mensen op hun levensweg met de natuur als leidraad als wandelcoach. Zie verder www.dekleinewilg.nl

Wick wick


Kok en vrijwilliger

Het bos lokt en verrast me altijd , zeker als zich er de mensen van Barefeet, hun vrijwilligers en de cursisten zijn wordt het verblijf in het bos een waar feest van beleving, ervaring, vriendschap en contact met de natuur en mezelf. Mijn ultieme boservaring is dan om met elkaar op het zelfgemaakte vuur lekkere vegetarische maaltijden van natuurlijke producten te maken en dit dan heerlijk op te smikkelen. Ik verheug me erop om jullie weer te ontmoeten in het bos.