background image

U bent hier: Home, Contact, Aanmeldenfacebook

Aanmelden.

Wil je je opgeven voor een cursus? Gebruik daar dit formulier voor.

Krijg je binnen 4 dagen geen reactie, dan gaat er wat mis. Stuur dan een mail naar het onderstaande adres. Om spam zoveel mogelijk te voorkomen is het getoonde emailadres niet klikbaar. Type het over in je emailprogramma.BareFeet Esther

email adres

 

Aanbod: * (selecteer 1 of meer...)

Bushcraft

 

Natuurbeleven

 

Gatherings

 

Naam *

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Email Adres *

Bericht

Spampreventie: *
7 + 3 = ?

Kleine Lettertjes gelezen? *

 

Afgelopen tijd is er een paar keer 'error 503' verschenen na het opsturen van het formulier. Deze komt in dat geval dan ook niet aan bij ons.
Er wordt aan een oplossing gewerkt, en ondertussen willen we als dit ook jou overkomt je vragen contact met ons op te nemen via je email-programma. Aanmelden op die manier kan natuurlijk ook.

Let op: na aanmelden voor de kinderen van de Aarde cursus, vragen we je € 50,00 inschrijfgeld over te maken. Pas daarna is de aanmelding definitief.


Je krijgt een bevestiging en alle benodigde informatie toegestuurd. Als er genoeg deelnemers zijn, om de cursus door te laten gaan, krijg je bericht. Twee weken voor de cursus wordt deze beslissing uiterlijk genomen.
Voor alle andere cursussen gaan we in overleg waarna je een offerte krijgt.

Wil je graag meedoen maar kan het niet uit? Financiële draagkracht mag geen belemmering zijn om onze cursussen te volgen. Neem even contact op.