background image

U bent hier: Home, Info, Aanmelden, Kleine Lettertjes

Kleine Lettertjes

Aanmelden:

- Aanmelden voor een cursus of workshop kan alleen via het aanmeld formulier.

- Met het inschrijven voor een cursus bij BareFeet survival ga je akkoord met de kleine lettertjes.

- Na inschrijven krijg je een bevestiging per e-mail toegestuurd. Mocht de betreffende cursus reeds volgeboekt zijn dan zullen we een alternatief aanbieden.

- Als deelnemer dien je zelf voor een verzekering gedurende de cursus te zorgen.

- BareFeet survival en medewerkers van BareFeet kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen ontstaan tijdens of als gevolg van het bijwonen van een cursus.

Betaling:

- De aanmelding is compleet en definitief zodra € 50,00 voorschot is overgemaakt.

- Enkele weken voor aanvang van de cursus krijgen de deelnemers per e-mail meer informatie. Via deze mail wordt men ook verzocht het resterende cursusgeld over te maken.

- Het volledige cursusbedrag dient voor aanvang van de cursus voldaan te zijn.

- Kinderen jonger dan acht jaar mogen gratis meedoen. Jongeren onder de 16 kunnen met 50% korting meedoen. Beide mits vergezeld van een betalende volwassene.

Annuleren:

- Annuleren kan alleen via e-mail of post.

- Een inschrijving kan tot uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de cursus worden geannuleerd. Er wordt dan wel euro 10,00 administratiekosten in rekening gebracht.

- Vanaf 14 dagen voor aanvang van een cursus is het volledige cursusbedrag verschuldigd.

- Niet verschijnen bij aanvang van de cursus wordt gezien als een ongeldige annulering. De voorgaande regel blijft daarbij van kracht.

- Indien het aantal inschrijvingen voor een bepaalde cursus onvoldoende is, kan BareFeet survival besluiten deze cursus te annuleren, uit te stellen of te combineren.

- Wanneer een cursus door BareFeet survival geannuleerd wordt, dan hebben alle deelnemers recht op het volledig restitueren van de reeds betaalde cursusgelden.

Eten:

- Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het eten. Tijdens de cursussen wordt er buiten in het bos gekookt, zo mogelijk op houtvuur. Deelnemers kunnen naar wens gratis mee eten met deze biologische en vegetarische maaltijden.