background image

U bent hier: Home, Activiteitenfacebook

Activiteiten van BareFeet

Met de bushcraft cursussen leer je te ZIJN in de natuur, leer je te leven in de natuur zonder gebruik te maken van moderne hulpmiddelen.
Dit is de basis waardoor je je thuis gaat voelen buiten, op aarde.

 

We belanden met zijn allen in een speelse overlevingssituatie. Voor kinderen die samen met hun vader of moeder leuke dingen willen beleven in het bos, maar ook voor vaders en moeders die een sterkere band met hun zoon of dochter willen krijgen.

 

Leven in de natuur is ook plezier maken. Alle volkeren die dicht bij de aarde leefden (en leven) uiten zich op een creatieve manier.
Bij BareFeet kun je trommels en ceder fluiten maken. Maar ook je eigen mes. En nieuw dit jaar: de workshop Boskleding waarin je een warme trui of jas en leren bos schoenen maakt.

 

Contact met de natuur kan je op vele manieren ervaren.
Bij de natuurbelevings cursussen leer je met hulp van het bos op een leuke en gevarieerde manier over gevoel en intuïtie.

 

Een ontmoetingsplek voor natuurliefhebbers/gelijkgestemden, ervaren vrijwilligers. Tijd om te zijn en om al die leuke technieken te oefenen.
Een soort clan gevoel, iedereen is welkom.

 

De kleine wilg heeft tot doel mens en natuur met elkaar te verbinden. Dit doet zij door het verzorgen van cursussen en workshops natuurbeleving.

De Kleine wilg combineert de oeroude kennis en tradities van natuurvolkeren met de huidige kennis van de biologie. Dit doet zij op een open en speelse wijze.